• 464
    fenerbahçe divan başkanı, gazetecimsi. tekrar tekrar hatırlatmak, hafıza tazelemek lazım.
    https://www.youtube.com/watch?v=-WHe2lgmdqE burada bizzat aziz yıldırım anlatıyor dündar'ın nasıl birisi olduğunu.

    bir başka hafıza tazelemesi daha yapalım. tarafsız, bağımsız gazetecilik nasıl oluyormuş hatırlayalım. nasıl 24 sene önce galatasaray'da oynayan oyuncular üzerinden imalar, ithamlarda bulunuluyor. biz de geçmişi tekrar ve tekrar hatırlayalım. bazı saf niyetli arkadaşlar kendisini gazeteci sanıyor. fenerbahçe ile olan ilişkisine veryansın ediyor, bağımsız bir gazeteciye yakışmıyor tavrı diye. aslında kendisine çok güzel yakışıyor yaptıkları, şıp diye.

    zaman makinasıyla 28 şubat günlerine gidiyoruz. şerafettin yardımedici isimli hocanın 69 yaşında intihar etmesi mevzusunu hatırlamak ve hatırlatmak gerekiyor.

    https://www.sevkiyilmaz.net/...cakligi-devam-ediyor
    şevki yılmaz burada detaylarını yazıyor.

    https://dergipark.org.tr/.../article-file/965462
    burada ise bu olayla alakalı yazılmış bir makale var.

    69 yaşında bir hocanın odasına gizli kamerayla gidip, içime cin kaçtı diyen bir akademisyen kadın, bunların çarşaf çarşaf kanallarda cinci hoca diye yayınlanması, tüm bunların sonunda 69 yaşında intihar eden bir hoca. tüm bunlarda tesadüfen 28 şubat günlerinde oluyor.

    ülkede bağımsız gazeteci böyle olunca, medyanın hali de böyle oluyor. hafıza en büyük panzehir. hepinizi tedavi edeceğiz, teker teker hepinizi tedavi edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın