• 177
    hakem hataları yoktu , hakemler tarafından uygulanamayan disiplin konuları yoktu ve bütün maçlar nizami geçti. fenerbahçe her maç müthiş oynadı ve onca haksızlık , adaletsizlik olmasına rağmen elinde bulunan kısıtlı kadro ve düşük bütçe gibi imkansızlıklara rağmen ligi bitiren o düdük çalana kadar mücadele etti. öyle rakip takım oyuncuları gibi hakeme saldırmak , üzerine yürümek ya da rakibi dövmek falan gibi şeyler hiç olmadı. hele penaltı noktasını kazmak , el yordamı top kurtarmak gibi şeyler asla. fenerbahçe bütün sezon oynadığı müthiş futbol ve özellikle son 8 hafta oynadığı inanılmaz ofansif futbol yüzünden taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı , organize goller buldu. öyle abuk sabuk duran toplar sonrası goller atmadı. hele öyle saçma sapan kaleci hataları falan hiç olmadı , bütün kaleciler en iyi maçlarını hep fenerbahçe'ye karşı oynadılar.
    bunların dışında g.tuyle top tutmak ya da gol attıktan sonra rakip seyircilere "ağlama işareti" yapmak gibi terbiesizlikleri akıllarından bile geçirmediler. ve sonunda futtbolla uzaktan yakından alakası olmayan bursaspor ve hoca olup olmadığı bile tartışılası ertuğrul sağlam gelip şampiyon oldu ! ondan sonra yok efendim "türk futbolu neden gelişmiyor" vay efendim "bu ülkede anadolu kulüplerini şampiyon yaptırmazlar" falan ! tabi canım böyle şeyler hep fenerbahçe'nin başına geliyor , yani o takım bir beşiktaş olsa bursaspor şampiyon yapılmazdı!

    yazıklar olsun sana bursaspor. hollanda ligi gibi , fransa ligi gibi alternatif şampiyonlar türeteceksin başımıza. biz "tertemiz" şampiyon olan bir fenerbahçe istiyorduk , o kadar bayrak falan asıldı her yere lan ! biletler saklandı o kadar falan ve senin yaptığın gibi silik gösteriler de olmayacaktı ayrıca. tabi gazete satıiları ve televizyon reytingleri falan da düşecek senin yüzünden. ayrıca sen gidip şimdi başarısız olursun şampiyonlar ligi'nde , oysa fenerbahçe gitseydi bir şekilde rekor kırarak tanıtacaktı güzel futbol ülkemizi.

    ben daha bir şey demiyorum , kahretsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın