• 24
    alınacak ve alınamayacak kararların umrumda bile olmadığı maç. ama bariz ortada olan bir gerçek var ki galatasaray'ı seven, ülkesini seven her bir bireyin umrunda olması gerekir.

    bu kongrede başkan'dan tutun da en alt düzeydeki kongre üyesine kadar her bir fenerbahçeli'nin yapacağı konuşma suç unsurları barındıracak. galatasaray'a en ağır düzeyde hakaretler edilecek (artık bunu kanıksadık); galatasaray'a en üst perdeden açık açık şike ve şaibe iftiraları atılacak; hepsinden de önemlisi ve tehlikelisi galatasaray açık açık mayıs 2016'daki milli güvenlik kararı ile devletin terör örgütü olarak tanımladığı bir yapının spordaki yuvalanma kulübü olarak ilan edilecek. bu kongrede kimse artık üstü kapalı konuşmayacak, imada bulunmayacak, ali koç'un açtığı iğrenç yoldan camia olarak bir bütün halinde yürüyecekler.

    ağızlarından salyalar saça saça bütün bunları önümüzdeki 10-12 saat diliminde yapacaklarını öngörmemek için kör olmak lazım. fenerbahçe'nin bu kongresinin amaçladığı tek şey sokakları, semtleri, statları galatasaray-fenerbahçe kavgası üzerinden terörize etmektir. insanları birbirine kırdırmaktır; haksızlıklarının ve suçluluklarının üstünü kavga ile, nefret ile, kin ile örtme çabasıdır. bunu gerçekleştirmek için de her türlü adiliğe, her türlü devlet mekanizmasının da dikkatini çekmesi gereken yeni suça başvuracaklar. alacakları kararların değil ama yapacakları konuşmaların ve atacakları iftiraların potansiyel içeriği o kadar tehlikeli ki, ben bir galatasaraylı olarak bunun sokaklara, statlara yansımasından endişe duyuyorum. devletin yargı gücünün ve kolluk kuvvetinin en azından bugünkü kongreden sonra fenerbahçe'ye çok ağır ve unutulmayacak bir ders vermesi gerekir. başka türlü hem bu sezon hem önümüzdeki sezonlar için türk sporunun geleceği kapkaranlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın