resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9461
    kesinlikle süresi dolduğunda başkanlıktan ayrılmalı ve seçime dahi gitmemelidir. her ne sebeple olursa olsun, galatasaray başkanlık makamında bulunan bir kişi bu makamın getirdiği ağırlık ve sorumluluğa haiz olmalıdır. herhangi bir partinin belediye başkanını yanına alıp bir şanstır diyerek alenen destek vermemelidir. vaktinde arda turan'ın kariyerinin al aşağı gitmesinin sebeplerinin başında şeytan rıdvan'ın gönderdiği çağrıya kulak verip devam ettirmesi olmuştur.

    şimdi her şey bir yana suyun karşı tarafındaki avellerin seçimi kaybettiniz hede hödö nidaları ile uğraşıp, yanaklarının gavcalandığı resimleri ile muhattap olmak durumunda kalıyoruz. üstelik bu güruh seçimlerin bu şekilde sonuçlanmasını kendilerine bağlamak gibi enteresan bir duygu patlaması yaşamaktalar. anlayacaklarını bilsek bu müptezellere tek tek 25 yıldır bunlar fetö ile el ele kol kola gezerken neredeydiniz işinize mi geliyordu diye anlatalım ancak boş hamasetten öteye gitmez.

    boş hamasetten öteye gitmez ki, istanbul ve diğer tüm illerde çoğunluğu galatasaray taraftarından oluşan, atatürkçü, çağdaş demokrasiye inanan topluluğun suyun akışına yön vermekte şimendifer olduklarını bilmelerine rağmen, ailenin en küçük şımarık çocukları gibi (ki bir tanesi başlarında) (bkz: ali koç) davranıp bu gerçeği kakara kikiri ile ört bas etmeye çalışırlar.

    velhasıl kelam, mevcut başkanımızın bu hamlesi bu geyiklerin dönmesine sebep ve bunu her ne sebeple olursa olsun çekmek zorunda değiliz. burada fenerbahçe'yi ziyaret etti diye yangınlar koparılan mevcut istanbul belediye başkanı, dursun özbek'in açık çekinden sonra bizim kulübümüzü hiç ziyaret etmese söyleyebilecek tek lafımız olabilir miydi?

    şimdi ekrem imamoğlu'nun galatasaray'dan intikam alma isteğinden dahi söz edilir oldu. şahsım adına kendisinin bunu yapmayacağından emin olmama rağmen bu düşünce tohumunun ekilmesindeki yegane sebep;

    (bkz: dursun özbek'in açıkça murat kurum'u desteklemesi)

    a partisi b partisi farketmez, her noktada mevcut iktidara iliklerime kadar muhalif olmama rağmen, gönül verdiğim yahut vermediğim aday/adayların başkanımız tarafından açıkça desteklediğini zikretmesinden hoşnut olamam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın