• 119
    ortak özellikleri galatasaray'ın karanlık güçlerle başarılı olduğunu düşünmeleridir. makul seviyede futbol konuşabildiğim, çok sevdiğim fenerbahçeli arkadaşlarım var. ancak hiç sekmiyor, hepsi başkanları gibi bizim beka sorunu olduğumuzu düşünüyor.

    askerde beni çok keyiflendiren bir şeyden bahsedeyim. münih'e deplasmanda 2-1 yenildiğimiz maçtan* 3 gün sonra bedelli askerlik için birliğime katıldım. koğuşta efendi, fenerbahçeli olduğunu sonradan öğrendiğim bir çocuk vardı. zamanla kaynaştık. konu geldi futbol muhabbetine. 3-3'lük manu maçından* sonraki gün akşam içtimasında maçı konuşmaya başladık.

    arkadaş atıp tutmaya başladı. biz olsak manu'ya 5 atardık, münih'i de yenerdik. ilk önce makara yapıyor diye çok ciddiye almadım. sonra baktım ciddi ciddi böyle düşünüyor. güldüm geçtim, bu seviyeyle tartışmak imkansızdı benim için.

    ertesi sabah uyandım, hiçbir şeyden haberimiz yok tabi. maçlardan ertesi gün haberimiz oluyor. baktım bu fenerli arkadaş dolabının başında, tahriş oluyor diye bebek pudrası sürmüş yüzüne hortlak gibi duruyor. telefonuna gelen sms'leri okuyor diye tahmin ediyorum. günaydın demeye kalmadan "fener 6-1 yenilmiş*." dedi. kime diye sorunca adını doğru söyleyemeden nordlkjlkj dedi. aklıma yaklaşık 10 saat önceki konuşmamız geldi ama bir şey demedim. çok üzgündü.

    akabinde beşiktaş'ın da 5 yediğini öğrenince o gün çok keyifli geçmişti benim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın