• 104
    topyekun olarak sınıfta kalmıştır. en çok da lisesi, gsyiad'ı, kendini derin göstermeyenleri seveni.

    olaylı trabzonspor-fenerbahçe maçından sonra; o gece bütün fenerbahçeli yayıncılar gecenin de gazıyla ayarsız ayarsız salladı.

    trabzonspor başkanı çıkıp bir açıklama yaptı, iki belediye başkanı adayı konuştu. 50 küsür yaşındaki adamlar r yapmaktan helak oldu. ümit özatı, serhat akını, illegal bahisçi fenomenleri ağlama duvarına döndü.

    ben gerçekten tek başıma bir kabusta mı yaşıyorum diye düşünüyorum bazen. türklük ve müslümanlıkdan sonra bu topraklardaki en kalabalık statü olan galatasaraylılara tam 3 yıldır kurumsal ağızdan pkk'dan farkı olmayan fetullahçı terör örgütü yaftası yapıştırılıyor. kurumsal ağız bunu 1 yaparsa, sosyal medya 100 yapıyor.

    ıcardi'nin çocukları galatasaraylı yapmasına sevinirken bazı şerefsizlerin galatasarayı kriminalleştirip insanların aklında böyle yer ettirmesine neden ses çıkarmıyoruz? galatasaray'ın eski başkanları, camianın ileri gelenleri, galatasaraylı siyasetçi, iş adamları, sanatçılar neden susuyor? bu kadar mı korkutucu türkiye'nin en büyük sermayesini karşıya almak? hala zeytin dalı falan uzatılıyor, hakikaten utanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın