• 408
    2015 sonlarında burada hamza hamzaoğlu eleştirilirken "sen aşçı değilsen aşçıyı eleştiremezsin, yemeğini ye geç" benzetmesiyle galatasaray sözlük yazarlarını susturmaya çalışmış bir kişidir kendisi. benzetme konusunda da tutum konusunda da kendisine fazla güvenilmemesi daha sağlıklı.

    bundan sonrası direkt ve sadece kendisiyle ilgili değil ama madem kendisini bu ateşin içine kendisi atmış, buradan devam edelim.

    şu "aynısı galatasaray'a olsaydı" laflarından gına geldi. oldu zaten, daha 10 sene geçti. hafızanızı mı kaybettiniz? 9 yaşında mısınız? beşiktaş taraftarı topyekun saldırmadı mı bizimkilere? üstelik o zaman sahada felipe melo ve didier drogba gibi iki tekmeyle az üç ceset serecek azmanlar vardı. dövdüler mi adamları? uçan tekme mi attılar? yere yatırılmış taraftarın kafasına bile isteye ölümcül darbe mi vurdular? e oldu işte lan aynısı. bizim futbolcular aynı hareketleri yapmadı ama. zaten bunu kastediyoruz biz de. demek ki fenerbahçelilerin yaptığı normal değil, demek ki suç işlemeden de çıkılabiliyor bu durumlardan.

    şu an medyada resmen çirkinliklere ortak olup paye koparma yarışı var. "ama ekmek parası, ama çoluğum ama çocuğum" diyerek bu sistemin ekmeğini yiyen kimsenin gözünün yaşına bakmayın. yaklaşık 20 yıldır hem konvansiyonel hem dijital medyada çalışan bir baba olarak size açıkça söyleyeyim: bu leş ortamlara meze olmak istemezsen gayet de olmayabiliyorsun, hem çoluğuna çocuğuna bakıp hem de temiz bir şekilde yaşayabiliyorsun. belki bazen sermayenin önüne attığı kadar para kazanamayabiliyorsun ama en azından vicdanın rahat, alnın dik dolaşabiliyorsun. bu bir tercih meselesi. başka hiçbir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın