• 2926
    konuşmayı bilmeyen bir başkanın bulunduğu yönetim. şu rezil federasyon, şu rezil hakemler, şu rezil ezeli rakip başkanının olduğu bir dönemde 2 senedir birilerinin ittirmesiyle yarışta tutulan bir rakibe sahibiz.

    ezeli rakibin masalcı başkanı da bizim yönetimin basiretsizliğini bildiği için sürekli canlı yayına davet ediyor dursun özbek'i. bizim gibi bir yönetime sahip olmanın avantajını doyasıya yaşıyor fenerbahçe kulübü ama neyse ki bizim yönetimin ender doğru yaptığı şeylerden biri olan okan buruk ağızlarının payını veriyor sahada.

    aslında hem sahada hem de yönetim olarak fener'in fişini çekeceğimiz ortamda bizim sinik yönetim sebebiyle istedikleri gibi at koşturup taraftarını uyutabiliyor ali koç. yoksa düşünsenize başkanınız alenen yalan söyleyen, teknik direktörünüz ise hacı iso gibi biri. sizin sezon başında "bu sezon gitti artık" demeniz lazımken hala ittirile kaktırıla araplar dekoder satsın diye lige tutunmanız sağlanıyor. utanırdım ben bir fenerli olarak ama sağ olsun bizim başkan da yanaklarını bir siyasi partinin belediye başkan adayına sıktırarak bizi utandırmaktan geri kalmıyor.

    ne diyeyim, fb çok şanslı bizim şu anki gibi bir yönetime sahip olduğumuz için hem de çok şanssız böyle bir teknik direktöre sahip olduğumuz için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın