resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9412
    karahanlı’nın sadakat testinde değilse bizi boşuna fb’ye meze yapan iş adamı. (hiçbir sadakat testi için bizi kullanmasını istemiyorum o ayrı) iş adamı diyorum çünkü en iyi yaptığı iş o. kulüp başkanı olmak için fazla pasif kalıyor. oyuncularına montajlarla ceza verirler gıkı çıkmaz, hakemler her maç en az bir penaltısını vermez gıkı çıkmaz, şampiyonluktaki tek rakibi her hafta ama her hafta penaltı-kırmızı kart jokeriyle maç kazanır gıkı çıkmaz, rakibi sahada gözaltına alınmış adamın kafasına tekme atar gıkı çıkmaz, kulübüne hem sosyal medyada hem tribünlerde terör iması yapılır sesi çıkmaz, o hafta oynayacağı takımlara teşvik verilir gıkı çıkmaz, en ufak bir söylemde bile hem kendisi hem yöneticileri ceza alır gıkı çıkmaz vs. vs. vs.

    korkarak yaşıyorsan o hayatın ne anlamı var ki. kimse ona devlete karşı çık, isyan çıkar, taraftarı sokağa dök demiyor ki. sadece çık ve başkanlığını yaptığın takımın haklarını savun. bunu yapmıyorsan da yapmak isteyene engel olma yeter.

    kötü başkanlık konusunda burak elmas’tan hiçbir farkı yok benim için. ilk gelişini ve yaptıklarını da bildiğim için ne olduğunu iyi biliyorum. keşke başkan olmasaydı diyorum ilk tanıdığım andan beri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın