• 149
    ortamı öyle geriyorlar ki bu gidişte güney doğu hattındaki sınır içi sınır dışı tüm güvenlik güçlerini bu maça getirmek zorunda kalacaklar. malum takımın başkanı kendi şirketlerindeki yönetim başarısızlığını fenerbahçe kulübünde de devam ettirince (hakkını yemeyelim bu konuda istikrarlı) her türlü yola baş vuruyor. işin garibi de devletin ilgili kurumları, spor camiası ve diğer takımlar da buna çanak tutuyor. kendi lehlerine hatalar yapılan maçlarda bile mağduru oynayıp, galatasaray maçlarını da bizden daha iyi takip ediyorlar. hatta o kadar iyi ki zumlarla, montajlarla icardi'nin şortunun dikişlerine kadar (ben dikiş diyorum siz gerisini anlayın).

    son yaşanan olaylarda fenerbahçe yerine biz olsaydık, tahrikten bütün futbolcularımız pfdk'ye sevkedilmiş, sahaya inen taraftarlarda çanakkale zaferinde arıburnundan düşmanın üzerine çöken melekler gibi kahraman ilan edilmişlerdi. basın birlik olmuş bizi tek suçlu ilan etmiş olacaktı. trabzonspor bile bundan daha savunmacı olacak, fenerbahçe de kendilerine destek çıkan neferler olacaktı (burada da malum yıl şampiyonluktan kaynaklanan düşmanlıkları da biterdi belki).

    ben 45 yaşına girmek üzere olan bir sporsever olarak futbolun kirlendiği, kaoslaştığı, herkesin ağzının ishal olduğu ve bir takımın (anlı şanlı galatararayım) bu derece ötekileştirildiği ali koç başkanlık dönemi gibi bir devir hatırlamıyorum. kendi değerlerine bile sahip çıkamayan şirketine ait manevi bir değeri olan kendisi gibi koskoca bir balonu (zeplin) bile zapdedemeyen bu şahıs futbolun altına resmen dinamit döşemiş durumda.

    türk futbolu bu paralı zengin çocuğunun pahalı bir oyuncağı oldu ve herkes kendisini pışpışlamakla meşgul. şükür ki galatasaraylıyız, şükür ki ali koç bizim başkanımız olsaydı biz gerçekleri çoktan görmüş ve ikinci sezonunda kendisini hemen aşağı indirmiş olurduk. ne diyelim koyun misali uyutsun dursun taraftarını. daha göreceği çoooook galatasaray şampiyonluğu var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın