• 143
    normal şartlarda ertelenmemesi gereken, zaten oynanması gecikmiş olan kupa finalidir.

    olimpiyakos maçını bahane gösteriyor fb. ee ama rövanş maçları sonrası da hemen bjk ile de maçları olacak. onu da mı erteleyecekler? milli arada dinlenecekler zaten. ads ile kendi sahalarında lig maçından sonra bu maçı oynayıp sonra bir saatlik uçuş uzaklığındaki deplasmana olimpiyakosla oynamaya gidecekler. yeterince dinlenebilecekler.

    ne yoracak bunları? bizim maçta çıkarmayı planladıkları olaylar mı?

    ha ama ortam bu kadar gerilmişken çıkacak olaylardan bizi zararlı çıkartırlar demedi demeyin. son düzlükte bizi eksik bırakıp şampiyon olmak isterler. ki bizim kadro derinliğimiz çok yok.

    açıkçası ikilemdeyim bu konuda. sonra oynamak için fikstür de sıkışık. zaten kupa maçı için lig maçlarını ötelediler bir kere. bu maç oynanmazsa o haftasonu boş mu kalacak? yoksa milli ara sonrası ilk maçları o hafta sonuna mı koyacaklar? ya da öteledikleri hafta maçlarını geri mi çekecekler? neye karar vereceklerse hemen vermeliler ki kulüpler de kendilerini hazırlasın. tek fb'nin lig maçını ertelerler. yoksa mevcut durumda fb maç oynamasın diye tüm maçlar ötelenmiş olacak. saçma olacak. fb madem olimpiyakos maçı için dinlenmek istiyor o zaman dinlensin ama sonraki haftalardaki sıkışacak fikstürüne katlansın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın