resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9389
    https://twitter.com/...uOSKwsIEl0A&s=19

    --- alıntı ---
    süper kupa ertelenmeli mi?

    dursun özbek: "karar mekanizması tff'dir. galatasaray gelişmeleri izlemektedir. türk futboluna faydalı olacak her türlü kararın galatasaray arkasında durur."

    --- alıntı ---

    dursun başkanın bugün yaptığı açıklamalar, taraftarın kendilerine inancını zedeleyecek minvalde. bana göre tam bir hayal kırıklığı. söylenecek bir şey yok.

    kötü açıklama vs yaparsın, istenmeyen şeyleri söylersin, onu önemsemiyorum. benim önemsediğim konu şu; taraftarın inancının kırılması. siz böyle yaptıkça taraftar da bir yerden sonra 'ben niye uğraşıyorum, kendimi paralıyorum' diye düşüş yaşar. benim en korktuğum kısım bu.

    dursun başkan basın toplantısında konuştu, erteleme konusunda doğru olmayan bir açıklama yaptı, ardından muhabirlerle olan basın açıklamasında bir nebze düzeltti söylediklerini ama neden en başında doğruyu yapamıyoruz bu düzeltilmeli. artık iletişimci mi lazım ne lazım bilmiyorum ama bir şey lazım oraya. muhabirlerin de ayrıca günü pfdk sevklerini üzerinden sormayıp, direkt ertelemeden görmesi ayrıca incelenmesi gereken bir konu.

    ayrıca, dursun başkanın; kasımpaşa maçında galatasaray'a karşı tertiplenen tribün organizasyonu hakkında konuşması gerekliydi bugün. muhabirler hadi bu işleri pek ciddiye almıyor, görünen o. kendisi direkt bu çirkinlikler alakalı konuşmalıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın