resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 7045
    17-18 sezonu sanılanın aksine iyi bir oyun planı ve baskın bir oyunu olmayan bir takım vardı. iç sahada maçları koparıyorduk ama deplasmanda korkunç oynuyorduk, aslında bu korkunç oyun ligin 2. haftası olan 19 ağustos 2017 osmanlıspor galatasaray maçında başladı. 3-0 öne geçtiğimiz maçta osmanlıspor'un biraz şansı olsa maç birden 3-3 bile olabilirdi, 3-1 olduktan sonra hemen 3-2 oluyordu maç ve rezalet bir oyunla maçı bitirdik başlığı inceleyebilirsiniz, sivasspor'u içerde yenip gidip antalyaspor ile yine kötü bir oyun sonucu berabere kaldık. antalyaspor maçında sadece 1 isabetli şut çekebilmiştik. iç sahada kasımpaşa rahat maç sonrası yine bir deplasmanda bursaspor karşısında kötü bir ilk yarı sonrası feghouli'nin ekstra çabası ve karakter koyması ile maçı kazandık. ittire kaktıra gittiğimizi, fb ile oynadığımız iç sahada maçından sonra o ittire kaktıra durumun da bozulduğunu hatırlamamak için çok çaba sarf etmek gerekmiyor, az da olsa işleyen taktik bozulmuş, sahaya farklı bir dizilişle çıkılmış, maç içinde sakatlıkla tekrar eski düzene geçmeye çalışılıp bocalanmış ve hiçbir şey yapmayan fenerbahçe'ye puan bırakmıştık, öteki hafta deplasman fobimiz devam edip trabzonspor'a kaybetmiş, dönüşte gençlerbirliği maçını rahat kazanıp başakşehir'den 5 yemiştik deplasmanda. alanyaspor'a karşı rahat galibiyet sonucu hatırlamak bile istemediğim beşiktaş maçı gelmişti, 15. saniye atak yemeye başlayıp 90+da hala atak yiyorduk.

    tudor galatasaray ile 17-18 sezonunda çok başarısızdı, harcadığı para ve aldığı verim bakımından tam zamanında kovuldu. iyi başlayıp iyi götürdüğü de tamamen yanılsama. ilk 8 hafta işlemeye çalışan ama sıkıntı yaratacağı belli bir sistem, sonraki 8 hafta ise elde patlayan, hiçbir şey ifade etmeyen bir futbol. son 8 haftanın maçlarını buraya atıyorum şimdi. https://gss.gs/rVc.png 4 mağlubiyet, 1 beraberlik, 3 galibiyet hepsi iç saha.

    bu maçlar üzerine bir de devre arasında ndiaye satılmış, fernando sakatlanmış, gomis'in kasığına dolar sıkışmış ve maçlara çıkamamıştı, tolga da belli süre sakatlandı ve elde kimse kalmadı şimdi 27 ocak 2018 galatasaray osmanlıspor maçının kadrosunu atacağım. https://gss.gs/RXu.png kadroda ne fernando ne gomis, ne belhanda var. gomis ve belhanda yedek, donk ilk defa kadroya giriyor. bu kadro şu haliyle tudor'un elinde olsa o ligi bırakın 1. bitirmeyi 3. bile bitiremezdik. kötü oyuncu yönetimini geçiyorum, kötü de yönetmişti takımı. doğru zamanda fatih terim hamlesi olmasa 17-18 sezonu ve diğer sezon bizim için kötü biter, fenerbahçe organize kötülükle beraber çökerdi kupalarımıza.

    çok pahalı ama defolu kadrosuyla başarısız olmuş bir teknik direktör tudor. latovlevici sol bekte, ne zaman patlayacağı belli olmayan tolga sol kanatta, garry yedek, olmayacak taktikler. hatırladıkça irkiliyorum ama taraftarımız iyi anmak istiyor, kötü olayları hatırlamak istemiyor. 2. lig takımına karşı kupa maçında deplasmanda kaybettiğimizi bile kimse hatırlamıyor. tudor'un galatasaray'ı deplasmanda 2. lig takımını bile yenemeyecek durumdaydı maalesef. kaybettiğimiz maç 12 aralık 2017 sivas belediyespor galatasaray maçı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın