resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10789
    ne vefa kalmış, ne tarihten ders alma. ezbere, klişe, çok bilmiş yorumlar…

    30. hafta itibariyle tarihte en çok puan topladığımız sezona en yaklaşan sezon 2005 - 2006 sezonu. bu sezon 30. hafta puanımız 81 buna en yakın yaklaşık 20 yıl önce toplanan puan 74.

    hoca takımı 13.lükten almış gelir gelmez yine pek çok rekora imza atarak şampiyon yapmış, ikinci senesinde de 30. hafta itibariyle galatasaray tarinin açık ara en çok puan toplayan hocası olmuş. rakibinin önünde yine lider. hem de orijinal sol bek, orijinal sağ bek, orijinal stopersiz çok sayıda maç oynayarak. hem de 50 cepheden saldırıya uğrayarak.

    elbette hoca eleştirilmez değil ve aslolan galatasaray. fakat herşey bu kadar iyi giderken, başarı rakamlarla ve sonuçlarıyla ortadayken ezbere yorumlar yapmak pek galatasaray taraftarına yakışmıyor.

    kazandığımız 17 mart 2024 kasımpaşa - galatasaray maçında hocayı eleştiren 20 civarında yorum görünce taraftar profilimizin tuhaf bir değişime uğradığını anladım. süper ligi menejerlik oyunu sanan, ben demiştim diyebilmek için galatasaray’ın yenilmesini başarısız olmasını içten içe isteyen, sabırsız, vefasız bir güruh ortaya çıkmış. e tabi biraz da sözlüğe bolca trol sızmış.

    herkes eleştirilebilir. fakat bugün itibariyle, kazanılan bir maçın ardından, 30. hafta itibariyle galatasaray’ın en başarılı hocası olmuş bir adama saldırmak da hiç galatasaray taraftarına yakışır bir durum değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın