• 39
    zor maç. kasımpaşa ligin ikinci yarısını oldukça formda geçiriyor. duran topları ve cepheden gelecek sert şutlarıyla oldukça tehlikeli bir takım. birebir eşleşmeleri mutlaka doğru yapmalı ve kalemizden uzak bir savunma yapmalıyız. stoperde berkan kutlu'nun olacağı düşünülünce kalemize yakın yapılacak savunma rakibe davetiye çıkarma anlamına gelir. 8 mart 2024 galatasaray çaykur rizespor maçında mesela berkan'ı orta saha gibi kullanarak rakip atakları püskürttük.

    oruç tutan isimler nedeniyle gündüz maçının olması bir nebze form düşüklüğüne, enerji azlığına neden olabilir. umarım bunu telafi edebilecekleri bir beslenme çeşidine sahiplerdir. aslında bu maçın gündüz oynanmasınn hiçbir anlamı da yok neyse de! iç sahada oynanan maçı birden değiştiren tff nedense bunu ellemiyor.

    sağ bek mevkisinde kaan ayhan'ın durumuna göre kalan 10 ismin belli olduğu kaan'ın oynayamama durumuna göre de barış alper yılmaz'ın sağ bek olduğu, wilfried zaha'nın sağ önde olduğu takım izleyeceğiz. umarım takımın beşiktaş maçında verdiği, rize'de devam ettirdiği reaksiyonun devamını izleyebiliriz. yüksek konsantrasyon ve sakinlik şart!

    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)
    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın