• 35447
    alnının teriyle, türlü fedakarlıklarla, sineğin yağını çıkararak, hedefe güdümlü şekilde kazandığı nice tertemiz şampiyonlukları olan canım takımım.

    yaşımın yettiği kadarıyla 05/06 07/08 11/12 14/15 17/18 18/19 ve son olarak 22/23 şampiyonlukları var. kiminde orta sahasız, kiminde hocasız, kiminde uydurulmuş tek senelik yeni sistemlerde, kimilerinde şapkadan çıkan yeni hocasıyla, kiminde şampiyon yapılmak istenen suni takıma karşı ve sonuncusunda tüm algılara manipülasyonlara karşı şampiyonluk hikayesi yazmış takımdır galatasaray. içimizde ukte olarak kalanlar ise tüm dünyayı etkileyen covid sürecinde ivmemizin yerle bir olduğu 19/20 ve her maç rakiplerini sert futbolla bezdirmelerine izin verilen, rakip takım oyuncusunun görülmedik şikesi ve hocasının covid bahanesiyle çıkmadığı maçta averaj kastırılan, tüm bunlara rağmen şampiyonluğun son maçta averajla kaybedildiği 20/21 sezonu. 20/21 sezonu için en üzüldüğüm şeylerin başında taraftarın takımının arkasında yeterince durmaması geliyor.

    bu sene süper lig 2023-2024 sezonunun hikayesi ise diğerlerinden çok farklı ilerliyor. geçen seneyi şampiyon tamamlamış ancak takımda gideniyle geleniyle yine çok fazla değişiklik yaşamış galatasaray bir çok oyuncusundan beklediği katkıyı alamamasına rağmen şampiyonlar liginde gururlandıran bir performans ve ligde rekor üstüne rekor kırarak ilerlemiş, devre arasında en iyi oyuncusunu bonservis geliri için göndermiş, takım 3 4 bölgeye ihtiyaç duyarken yaraya merhem tek transfer yapmış ancak onu da avrupa listesine yazdıramamış, her oyuncusunu farklı farklı bölgelerde oynatarak katkı almış derbi canavarı hocaya sahip galatasaray takımı. diğer tarafta rakibi, rahmetli özkan sümerin müthiş ifadesiyle "haksızlığı hak olarak kabullenmiş" fenerbahçe futbol takımı. başkanından yöneticisine, teknik direktöründen futbolcusuna hakemleri ve federasyon yöneticilerini tehdit eden, türlü baskı ve genlerinde olan farklı uygulamalarla ele geçirdikleri yayıncı kuruluş, medya, anadolu kulüpleri ve daha birçok şey. bu kabusun ortasında okan buruk ve öğrencileri bölüm sonu canavarı gibi hala ayakta. ve bu sefer galatasaray taraftarı da takımının yanında.

    tüm bu saydığım sebepler nedeniyle kazanacağımıza yürekten inandığım, yine çok sağlam bir hikayesi olan, anamızın ak sütü gibi tertemiz bir şampiyonluğun bizi beklediğine inanıyorum. sonu şampiyonluk olsun inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın