• 16727
    bu kadar kızgınlık, öfke ile kendinizi yıpratırsınız. değiştiremeyeceğiniz şeyler için bu kadar yüklenmeyin kendinize. yaşı genç olan da var, büyüklerimiz de var platformda. günler, seneler çabuk geçiyor kardeşlerim. haftasonunuzu fener'e öfkelenip zehir etmeyin. yarın kiminiz işine, kiminiz okuluna gidecek. şu iki günde kafa dağıtıp stres atmak lazımken sinir krizi geçiren insanlar görmek onlar adına üzüyor.

    ülke böyle maalesef. değişmiyor, değişeceğini de düşünmüyorum. tepki göstermesi gerekenler susuyor. insanlar kolaylıkla satın alınabiliyor ve çarkın bir parçası oluyor. gündemimiz normalleşmiyor. daha bugün ürdün'den gelen zanlıların yoksul vatandaşların organlarını para karşılığı alıp yurtdışına kaçırdığı ortaya çıkarıldı mesela. enflasyon, ağır iş koşulları, liyakatsizlik, ihaleler, adamcılık, çeteler, kaçak göçmenler, barınma sorunu, kentsel dönüşüm ve rant sorunu, deprem riski gibi binlerce sorun içerisinde yaşıyoruz. tüm bunlar içinde mental ve bedensel sağlığımızı bir şekilde korumak zorundayız. futbol da bu sorunların içerisinde ilk sıralara bile giremeyecek bir madde. ki önemli meselelerde dahi bir iyileşme belirtisi olmayan bir toplumda ve ülkede bunda bir şeylerin düzelmesini beklemek sizi yorar.

    bize düşen elimizden geldiğince kulübümüze destek olmak. doğru transfer politikası ve kulübün menfaatlerini korumasını yönetimden talep etmek. ancak her şey arapsaçı gibi ülkede. ülkenin en büyük sivil yapılanmasının menfaatini gözetmesi gereken bir yönetim kurulu var; ancak ses çıkmıyor. bu kadar sessiz kalan yönetimin de muhtemelen önüne kemerburgaz, riva gibi kartlar konuluyordur diye düşünüyorum. ülkede şeffaflık olmadığı için varsayımsal hareketlerle bir yere varamıyoruz.

    sözün özü, sevdiğiniz şeylere, sevdiklerinize vakit ayırıp sizi zehirleyen şeylerden elden geldiğince uzak durmaya çalışın. bütün akşamınızı olağan hale gelmiş bir saçmalığa kafayı takarak geçirmeyin. overthinking insanı mahveder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın