• 183
    kişisel gözlemim devirler azalıp, hatta gerekirse daha az insan varken tribün kendine geliyor. daha önce de yazdım. her maç birlikte olduğumuz insanların içinde ota boka ıslıklayan, homurdanan kimse yok. bunu yapanlar her zaman ilk kez gördüğümüz insanlar oluyor. belli maçlarda, insanlar devir sayısını abartınca sonuç böyle oluyor.

    çoğu insan istemeyecek adam bu devir işinin çözülmesi gerekiyor. en azından devredilecekse bile bir sadakat puanı vs. tarzı platformdan olması gerekiyor. hatta şöyle söyleyim, 35 bin kişi olsun, yeterki maçtan tek saniye düşmesin. çünkü stadın öyle bir yapısı var ki, 2000 kişi homurdansa, göğe yükseliyor ses. 20 bin kişi tezahürat yapıyor, anca duyuluyor.

    tek faktör bunlar değil tabii, hakem işi azıttı, rakipler işi azıttı, oyuncular karakter gösterince, taraftar da gereğini yaptı. bu sezon en keyif aldığım tribün oldu. bundan sonra her maç böyle olmalıyız. bu saatten sonra transfer yapacak halimiz yok. kadromuz belli, her oyuncunun dibini sıyırır gibi katkı almalıyız. her takımla, her saniye savaşmalıyız. hatay maçıyla devam edecem inşallah ivmelenme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın