resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 3485
    farklı kulvarlarda sonuna kadar mücadele edecek bir galatasaray istiyorsak en az 3 üst düzey + emin bayram gibi bir rotasyon oluşturmamız gerektiğini göstermiştir.

    sene başında sanchez transfer edildiğinde ne gerek var denmişti. aslında bunun söylem sebebi, orta saha, sağ kanat veya 10 numara gibi pozisyonlara transfer beklerken bonservis bedelinin sanchez için ödenmesi olmuştu. sonrasında sezon içerisinde yaşanan sakatlıklarla 3 üst düzey stopere sahip olmanın önemi anlaşıldı. dün de görüldüğü gibi dördüncü bir ismin bile kadro içerisinde yeri olmalı.

    önümüzdeki yıl için neler olacak bilmiyorum. çünkü muhtemelen şampiyonlar ligi hatrına devam etti. ancak orda da takımdaki 3. stoper olması kriz yaratmış olabilir. sezonun ilk dönemindeki formsuzluğu, küskünlüğü, hocanın demeçlerinde yer almasnı buna bağlıyorum. bayern maçında bulduğu şansta da kaptırdığı topla yenilen golden sonra herkes artık düşük fiyata satılır anca moduna geçmişti.

    gelecek sene planlaması, o yüzden soru işareti. nelsson kalırsa avrupa'da forma giymek isteyecektir. okan hoca bu garantiyi verir mi emin değilim. hocanın bu konuda pragmatist bir yanı olduğunu düşünüyorum. lig için iyi düzeyde olsa dahi avrupa'da elit seviyede neler yapabileceklerini de bir kenara not alarak ilerleyecektir bence. nelsson da lig şampiyonluğunda payı olan bensem avrupa'da da forma benim hakkım diyecektir.

    diğer yandan diyelim ki ayrılışına onay verdik. sonrasında performansından böylesine emin olduğumuz bir stoper tekrar bulabilecek miyiz belirsiz.

    oyun kurulumu gibi konuda apo ve sanchez'den geride olsa da dün attığımız ilk golden önceki müdahalesini de onun kadar kendinden emin yapacak oyuncumuz yok. işin savunma yönünde çok güven veriyor. bilemiyorum altan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın