resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10586
    tartışılması mantık dışıdır, gereksizdir, komiktir ve gerçeklikten kopuktur. hatta abartıyorum mevcut ortamda okan buruk ismini yıpratmak, hem kendisine hem kulübe ihanettir, hem de bunu yapan kişinin bünyesinde var olan galatasaray sevgisine kendi kendine ihanet etmesidir.

    okan buruk kimdir kısaca açıklamak istiyorum;

    başarılı, işine odaklı ve enerjisini saha dışındaki gereksiz işlere harcamayan, camiasının değerlerine ve birleştirici gücüne saygılı ve sıkı sıkıya bağlı, taraftarına karşı şefkatli ve yol gösterici, oyuncusuna karşı disiplinli ve aynı zamanda korumacı, sevgili ve saygılı, prezentabl ve kulübü basın toplantılarında ve dışarıda layığı ile temsil kabiliyetine sahip, önündeki yıllar için geçmiş yıllarından daha fazlasını vaat eden ve avrupa’da oyun sisteminden söz edilmeye başlanmış

    fazla yazmışsam rica ediyorum mesaj atın düzelteyim, ama eminim ki azı vardır çoğu yoktur.

    hala akıl verenler falan olduğunu gördükçe taraftarın meseleleri bu kadar eksik okuyor olmasına ciddi manada üzülüyorum, yok hocam 3-5-2, hocam kanat bindirmeleri, oyuncu değişikliği bilmem ne, galatasaray taraftarının acilen ben futbol gurmesiyim tavrını bırakması lazım, sen içinde yaşadığın toplumdan ne eksik ne de fazlasın hocam, sen de herkes kadar futboldan anlamıyorsun. o yüzden hocanın şarta bağlı kalması, yok bu maçı kaybederse gitsindi, oyuna geç müdahale etti kalsındı, herkes bırakmalı bu tavrı ve sahip çıkmalı hocasına, kendisi şu an aktif hocalar arasındaki en iyi türk hoca, mevcut galatasaraylılığı ile de bundan daha iyi yabancı hoca da mevcut değil, öyleyse bu eleştiriler son bulmalı artık. aksi taktirde 1 ileri 2 geri ile geçip gitmeye devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın