resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10554
    kadrosunu yetersiz sekilde adledenlere inanamadigim teknik direktorumuz. itirazi olan varsa asagidaki maddelerden hangisine katilmiyor merak ediyorum.

    1)ligin en iyi kalecisi
    2)ligin acik ara en iyi uc stoperi
    3)ligin en iyi sag beki / devre arasi satildi - yerine idareten biri alindi ve sakatliktan yeni cikiyor-buraya eksi yazabiliriz
    4)performans degil sozlesme yuzunden oynatilmayan bir sol bek -yerine yeterli ve hazir bir oyuncu alindi
    5)ligin en iyi defansif orta sahasi
    6)ligin en iyi forveti

    sakatliklar vs her takimin basina geliyor, bizim de geldi, mesela icardi iki ay sakat oynadi. stoperlerimiz sakatlandi oynayamadi vs.

    8 numara haric -ki kerem fena degil ama ideal de degil- bariz bir eksigi yok bu takimin.

    katki vermeyen tete-ndombele ve oynadiginda katki veren ama cok az oynayabilen ziyech ise yaramaz 3 transfer oldu diyebiliriz. bunlarin yerine de kerem, zaha, baris bir sekilde idare etti.

    yani lig ozelinde bu kadroya yetersiz demek bir yana bence net bir sekilde en iyi kadro bizde. atladiginiz nokta bu takimin son sampiyon olmasi. elbette gecen seneki ozveri ve hirs zaman zaman azaliyor, bu istikrar bizim gibi kuluplerin her zaman devam ettirmekte zorlandigi bir sey zaten. avrupa’da basari ise bir senelik kadrolarla olmuyor maalesef.

    okan hoca’ya gelirsek, bence de kendisi son haftalarda formsuz ve su an yapmasi gereken silkinip kendine gelmesi, takimi toparlamasi ve iyi top oynatmaya baslamasi. besiktas macinda skor cok onemli degil ama karagumruk ve prag maclarindaki gibi bir oyun gorursek iste o zaman endiselenirim.

    her sey uygun, 3 maclik bir kotu gidisat var, onunde bir derbi, sakat yok, bize simdi tek gereken heyecanlandiracak bir oyun. hocaya guveniyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın