resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10542
    avrupa ve kupadan elendikten sonra elimizde hedef olarak lig kaldı. süper kupa maçı da var tabii ki o da önemli ama lig kadar önemli değil artık. dolayısıyla ligde olası bir kötü sonuçta -şampiyonluğun verilmesi- okan buruk'un takımda kalabileceğini sanmıyorum. bende biliyorum bu takım herhangi bir yabancı hocaya verilse muhtemelen çoktan şampiyonluk yarışından kopmuştuk. belki göze daha hoş gelen bir şeyler izlerdik ama yarışmamızın imkanı olmazdı. zaten yabancı bir hocada böylesine rezil kurulmuş bir kadro ile uğraşmak istemezdi. her basın toplantısında yönetimle atışma yaşardı.

    okan buruk ile durum farklı tabii. çünkü kendisi galatasaraylı. yönetimi de sırtlamak durumunda. oysaki yönetim kendisini yalnız bıraktı. istediklerini yapmadı. kendisine ihanet etti. takıma ihanet etti. ama hocamız yönetime herhangi bir şey söyleyemiyor. söylememeye devam etsin. sezon sonunda olası kötü sonuçta yönetim çıkıp der ki 'biz hocamızın her istediğini yaptık ama şampiyon olamadık'. dursun özbek'in bunu söylememe gibi bir durumu yok kendisinin ne mal olduğunu biliyoruz çünkü.

    hoca da kusura bakmasın tabii ama hatalarından çok da ders çıkarıyor gibi gözükmüyor. bir kere bu 4-2-3-1 sevdasından vazgeçmiyor, farklı hiçbir şey denemiyor. varsa yoksa bu sistem ve diziliş. takım geri mi düştü çıkar orta saha al hücumcu. yahu bunun tutmadığı açık ve net. olmuyor yani. takımın bazı maçlarda başı kesik tavuk gibi saçma sapan yaptığı baskılar da devam ediyor. bir oyuncuya iki üç kişi gidiyor oradan rakip topu çıkardı mı geçmiş olsun yayla gibi ortam. geçişleri felaket savunmaya başladık ve buna da çözüm yok. yani yoğun fikstürle beraber oyunda ciddi düştü. bu saatten sonra mutlaka çözüm üretmeli. şampiyonluk dışında bir şansı kaldığını sanmıyorum. buna birazda kendi kendisini mecbur etti. şampiyon yapmak zorunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın