resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8623
    yere göğe sığdıramayanlara göre galatasaray’ın gelmiş geçmiş en iyi türk oyuncusu. bir de “bu taraftara çok bile” tribi var. yok hani kapısında avrupa takımları yatıyor sanki. 23 yaşında gol&asist çift haneyi görmüş. 24 yaşında da gol&asist çift haneyi görmüş. bu yıl da gol&asist çift haneyi görmeye çok yakın. halen avrupa yapamadı. avrupa’dan talip olduğuna dair iddia bile yok.

    çünkü problem gol veya asist katkısı değil. eleştirdiğimiz şey de skor yapıp yapamaması değil. kale çizgisinden auta da vursa problem bu değil. problem ilk dokunuş ve çevre kontrolü eksiklikleri, çok fazla top kaybı yapması, çok aceleci oynaması. misal topu kapıp kerem’e attıktan sonra 3 saniye içinde kaybediyor. ne atakta çoğalabiliyoruz ne atak olgunlaştırabiliyoruz. ayrıca deniyor diye saçma bir argüman olamaz. prime messi, neymar, ronaldo olsan her aldığın topla çalım veya ara pası deneyemezsin. önce topun değerini bileceksin. halısahada oynamıyorsun. hele hele icardi’ye ezbere havadan atmaya çalışıp geçiremediği pes13 paslarını denemeyi bırakmalı. kaptırdığı topun dönüşünde dün golü yedik ve belki bu yüzden elendik. yakın mesafeden doğrudan kaleye vuracağı toplar hariç duran topları da bırakmalı.

    skor üretmesinin yanında oyununu geliştirebilirse yolu arda turan’ın yolu olacak. yok aynı usul devam edip her fırsatta kendisini pohpohlayanları dinlemeye devam ederse yasin öztekin’in 2-3 sezon fazla katkı veren hali olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın