resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10418
    hiçbir şeye kızmıyorum. hocayı seviyorum. takımın yenilip, elenmesinden de mutluyum. fener ile başa baş şampiyonluk yarışı verdiğimiz ligde, trabzonla iki maç üstüne beşiktaşla final. şu fikstürde derdimiz yok gibi bir de bunlarla uğraşacaktık.

    hocayı eleştireceğim nokta cesur olamaması. çık hamza, eyüp vs. gençlerle. elenince üzülmeyelim, hem de yedekler ne alemde onu görelim. 3 gün sonra beşiktaş maçı var. kerem'in, barış'ın yorulup atamadığı her deparda, şampiyonluktan bir adım uzaklaşacağız. ne gerek var.

    bir de şu gereksiz beylik lafları bırakalım. ortada maç varsa, kupa varsa galatasaray ona taliptir. neye göre taliptir. toplasan 13 tane gözü kapalı yazacağın oyuncun yok. ligde şampiyonluktan kopsak, anlarım bu söylemi. fenerle baş başa gidiyoruz. dediğim gibi 13 tane oyuncun yok gözü kapalı bizi götürür diyeceğin. şöyle bir maçta kerem'i, barış'ı riske etmenin ne manası var allah aşkına?

    elensen, kim sana suç bulacak. suçlu varsa yönetimdir. bunun herkes farkında. bana bu biz her kupayı alırız değil, şampiyon olamazsak en azından kupayla sezonu kapatalım kadrosu gibi geldi. beşiktaş maçı gibi ligin kaderini belirleyecek bir maçtan önce, bu kadar gereksiz kasmanın gereği yoktu.

    allah yüzümüze baktı, erken bitti. uzatmaya vs gitse, hepten bitik çıkacaktık beşiktaş maçına. bundan sonra tek kupa tek hedef. teneke peşinde koşmanın manası yok. bizim yerimiz şampiyonlar ligi. tek hedefimiz her yıl oraya gitmek olmalı. onun dışında her kupa fasa fisodur. kim ne derse desin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın