resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10417
    29 şubat 2024 galatasaray fatih karagümrük maçı ile birlikte uefa kupası ardından türkiye kupasına da çok kötü bir teknik direktör performansı ile veda etmiş hocamız. şampiyonlar ligi macerasından da istediğimizi alamamış olsak da ben kendisinden orada razıyım.

    lakin bugün*, 45 dakika takım iyi oynuyor, üstün oynuyor, 10 şut çekmiş, net pozisyonlar olsa da golü bulamamış, skor 0-1 aleyhine olsa da iyi oynayan takıma normal şartlarda 60'dan önce değişiklik yapmama huyu olmasına rağmen 45'de iki değişiklik birden yaparak takıma adeta havlu attırmıştır. bugün yaptığı hiç bir değişikliğe anlam getiremiyorum. ilk 45 dakika kıyas yapacak olursak, zaha-kerem-tete 3'lüsünden hatta barış'ı da katarsak bu 4'lüden en etkilisi olan tete'yi çıkarmayı tercih etti. harcadığı pozisyonlar bir yana, en azından o pozisyonlara girebildi ve ışık verdi tete. oyuna girenlerin ve oliveira-kerem d. değişikliğinin gereksizliği üstüne bir de barış alper'i sağa attı, onu da öldürdü, mertens'i 8 numaraya attı berkan'ı çıkardı olmayan orta saha tamamen çöktü...

    hoca çok formsuz. normalde sonradan form tutması ile bilinse de bu sene tersi oluyor, umarım bu devran gelecek beşiktaş maçı ile döner. kötü oynasak da kazandık lafını duymak istemiyorum ben artık hocam, hataya yer kalmadı, 2 kupadan olduk, en mühimi kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın