• 78
    ndombele, tete ve zaha ile riske etmeye gerek yok. ziyech zaten yoluna bakıyor. bize sahaya çıktığı andan itibaren katkı verecek, her şeyden önemlisi takım için oynayacak isimler lazım.

    muslera / köhn - nelsson - davinson - kaan / torreira - eyüp / aktürkoğlu - mertens - barış alper - icardi 11'i olabilir.

    bu noktada eyüp biraz soru işareti yaratıyor. ancak demirbay'ı ikinci yarıdan itibaren mertens yerine kullanıp tempoyu hiç kaybetmeden oynayabilmek için böyle bir opsiyon gerekebilir. yine ikinci yarıda göbekte direnç düşerse berkan ile biraz daha dinamizm kazanabiliriz.

    hücumda etkinliği, baskıyı, fiziksel gücü kullanabilmek adına barış alper'i önde değerlendirmek iyi olabilir. son dönemde gelişen son tercihleri de bunda bir etken. barış alper'i öne süreceğimiz için kaan'ı sağ beke çekip orta sahada torreira - eyüp ikilisi ile biraz daha dinamik bir hava yakalayabiliriz.

    mevcut kadro yapılanmamızda en büyük risk, ilk yarıda oyunu koparmamızın farz olması. artık benchten katkı verecek alternatifler noktasında elimiz zayıf. sene başından bu yana jogging için kulüpte takılan isimlere ilaveten son haftalarda zaha'nın yarattığı hayalkırıklığı da cabası oldu. oyuna sürdüğümüz andan itibaren tekrardan her topta çalım deneyip, top kaybı rekoru kırıp, bencilce arkadaşlarına pas atmaktan imtina ederse ipler kopabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın