• 54
    fikrimce bir şeyler karalamak istediğim başlık, malum biz fm oyuncuları biraz oyunun etkisi ile hamleler bekliyor olabiliriz.

    kalede muslera devam etmeli, mevcut formu ile alternatifsiz olmaya devam ediyor.

    sol bekte köhn ve yerli bir alternatif
    stoper hattında, apo,sanchez,emin satılmazsa nelsson, iyi paralara gidecekse nelsson'un 3. stoper rolünü emin bayram çok rahat doldurup rotasyona girebilir. 4. olarak yerli bir genç rotasyona sokulabilir.
    sağ beke net bir transfer gerekiyor, aurier'in durumu belirsiz. dubois geri döner ve bir transferle rotasyon oluşturulabilir.(kaan ayhan geri dörtlünün her hattını yedekleyebilir.)

    merkez orta sahada torreira'nın yeri garanti. kerem demirbay ile devam edilebilir. hatta kerem d. 10 numara pozisyonunda değerlendirilebilir, yahut başarabilirsek bologna'da oynayan lewis ferguson veya benzeri bir oyuncu çok işimize yarar. eyüp aydın daha fazla süreler alabilir. kaan ayhan burada da kullanılabilir. tete ve zaha'dan belli bir bonservis bedeli kazanılıp gönderilmesi lehimize olur, ikisinin yıllık yaklaşık 10 milyon euro maaşından da feragat etmiş oluruz.

    geri dönmesi halinde yunus rotasyona girer. zaniolo mertens'i ikame edebilirse hele tadından yenmez. barış veya kerem'in satışı gerçekleşme ihtimali var. hiç riske girmeden yusuf sarı ve oğuz aydın transferleri çok işimize yarayabilir. bu durumda kanatlarda ve forvet arkasında zaniolo,kerem,barış,yunus,oğuz ve yusuf rotasyonu etkili olabilir.

    hücum hattında icardi zaten as forvet, zaniolo burayı yedekler ancak 3. etkili bir hücum oyuncusu gerekmekte. bu isim şayet erencan olursa icardi'nin yanında çok daha iyi yerlere gelebilir.

    kiralık katiller ndombele,ziyech,aurier kuvvetle muhtemel ayrılıcaklar. tete'den kati suretle çıkılmalı zaha için ise yine de sezon sonunun beklenmesi gerektiğini düşünüyorum. zaniolo'nunda durumuna göre mutlak suretle kalitesi tartışılmaz 2 orta saha almamız ise elzem. aynı tarife sağ bek için de geçerli. mesela fiorentinalı michael kayode olabilir. [swf]

    sonuç olarak eldeki kiralik ve yüksek maaşlı 5 oyuncuyu yollayarak kaliteli 5 oyuncu alınabilir. yusuf sarı bir nebze ama transfer sezonu açıldığı gibi oğuz aydın ilk hamlemiz olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın