• 556
    az önce bein sports'ta türk spor medyasındaki trol gazetecilere karşı salvolarda bulundu.

    "kontörlüsünüz, kontör atıldıkça bağırıyorsunuz..."

    bülent timurlenk:

    "mauro ıcardi'nin yaptığı iddia edilen hareket hakem raporunda var mı? yok. olsa tedbirli sevk edilirdi. gözlemci raporunda var mı? yok. bir tribün videosu üzerinden, ben kriminal polis miyim?

    benim naçizane tavsiyem maliye bakanlığı'na; türkiye'de dijital medyada gazetecilik yapanların, fenomenlerin kaç tanesi şahıs şirketi sahibi? kaç tanesi vergi veriyor? kaç tanesinin banka hesabına banka hesabına para girişi var, kaç tanesi kripto üzerinden, kaç tanesi zarf usulü nakit üzerinden para kazanıyor? arkadaşlar vergi vereceksiniz nasıl bu kadar gelire sahipsiniz? o fenomenler dahil olmak üzere, o dijital medyada yayın yapan gazeteciler dahil olmak üzere, bir çıkın ortaya ya o kadar bağırıp çağırırken kazancınızı vs açıklayın! bence kontörlüsünüz, kontör atıldıkça bağırıyorsunuz! yaptığınızın gazetecilikle alakası yok. hepinizin kim olduğunuzu biliyorum...

    burada kalkıp 'o onu silmiş, bunu silmiş', kim neyi siliyor bu ülkede ya? iftira atmayı bırakın, bir sessizlik buluyorsunuz karşınızda bir iftira arkasından bir iftira. banane maçın gözlemcisi var, yakalamışsa gitsin rapor etsin, ben mi yakalayacağım adamı?"

    https://twitter.com/...ecFbjgNymyQ&s=19
App Store'dan indirin Google Play'den alın