• 104
    önümüzdeki 11 lig maçını da kazandığımızda geri kalan her şeyden bağımsız şekilde şampiyon olacağımız bilinciyle çıkmamız gereken sezonun en önemli maçı.

    hafta içi fiziksel olarak karşılık veremediğimiz için favori olduğumuz turda avrupa'dan haklı bir şekilde elenmiş olabiliriz. ama tekrar şampiyon olup şampiyonlar ligi gruplarına gitme fırsatı tamamen bizim elimizde.

    takımın süper starı mauro icardi'ye yönelik itibar suikastı ile ceza verdirmek için türlü oyunlar çeviriyor olabilirler. ama taraftarın da sağlam duruşuyla "meydan okumanızı görüyoruz, kolaysa sahada durdurun" mesajını verecek bir oyun ve skor alma fırsatı tamamen bizim elimizde.

    rakip bir kez daha hakem desteğiyle ve son dakika penaltısıyla yarışta tutulmuş olabilir. ama ne yaparsanız yapın sahada bize rakip olamazsınız gerçeğini son maçlarda olduğu gibi hızlı bir başlangıçla ve kilidi erken açarak umutla izledikleri her maçımızı onlar için kabusa çevirme fırsatı tamamen bizim elimizde.

    geçen sene olduğu gibi bu sene de hem sahada oyun ve oyuncu kalitesi olarak hem de teknik adam yönünden ligdeki rakiplerimizin önündeyiz ve herkesin alkışladığı şampiyon yine biz olacağız. onun için maçın başında 3 dk sessiz kalma ve tff protestosu gibi konsantrasyon konusunda hiçbir faydası olmayacak şeylere prim vermeden agresif ve kararlı bir tribünle dosta güven düşmana korku veren bir oyun ve skor bekliyorum.

    "inancımızı daha çok artıranlara, tekrar geçmiş olsun"
App Store'dan indirin Google Play'den alın