• 17
    sene sonunda büyük ihtimalle şampiyon olacak takımın üçlüsüdür.

    bu üçlü arasında sadece ziyech doğru düzgün oynamamıştır, ki o da şampiyonlar liginde içerideki maçta united’a iki gol atarak takımının avrupa’da devam etmesini sağlamıştır. zaha ise ligde en kritik zamanlarda gol atarak takımı öne geçirmiş, sırf benim hatırladığım üç dört maçta fitili yakmıştır. ayrıca o da united maçında takımı maça döndüren golü atarak galibiyette büyük pay sahibi olmuştur.

    tete ise kopenhag maçında beraberlik golünü atarak aynı şekilde uefa’da devam edebilmemize olanak sağlamıştır. geri kalan maçlarda pek verimli olamasa da henüz 23 yaşında ve hala potansiyelli, cv’si güçlü bir futbolcudur. satıp para kazanabilirsin yani. son maçlarda formu da iyice yükselişe geçmiştir.

    yani bu üç isim daha ligin ortasında dahi maliyetlerini çıkarmıştır. umarım sezon sonunda bizi şampiyon da yapacaklardır. objektif yazarlarımız bu durumdan pek hoşlanmayabilirler. ama üzülmesinler; fikirlerini gözyaşları içinde objektif şekilde yazabilecekleri ekşi sözlük isminde bir site var; orada yazsınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın