resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10262
    şu ana kadar yaşımın yettiği süreçte gördüğüm en iyi galatasaray teknik direktörü (fatih terim’in 96-00 dönemini yaşım ufak olduğundan değerlendirmeye alamıyorum, ama benzer bir performans olabilir yakinen bilenler aydınlatırsa sevinirim).

    iddia ediyorum takımın başında şu an fatih terim olsa, bu kadroyla hele de beksiz kalmışken ligteki bu puan ortalamasını yakalaması bence imkansızdı. hatta eminim ilk puan kaybında yönetime sallar ve eldeki imkanlar bu ben napayım derdi. ama okan hoca gram ağzını açmadan olayı taktik zekası ve oyuncu geliştirmesiyle çözdü. bunları fatih hoca’ya sallamak için demiyorum, onun kendince tarzı buydu. bazı dönemlerde kaostan başarıyı da getiriyordu. bunları deme sebebim okan hoca’nın sakinliği ve zekasıyla konuları ele almasını vurgulamak.

    gerek puan ortalaması, gerek saha içindeki taktiksel hamleleri, gerek insan ilişkileri ve futbolcu yönetimi ve gerekse oyuncu geliştirmesiyle çok çok üst düzey bir futbol adamı. hatta zekasının futbol dünyası için fazla olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın