aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Avustralya
  • 2075
    son günlerde neden gitmesi gerektiği yönünde konuşanlar (ki benim gözümde sadece ağızlarnı açıp kapatıyorlar) için bir çözümüm var: harry kewell li gsmobile reklamını açıp önlerine koymak. beş saniye öncesine kadar mantık çerçevesinde bilmiş bilmiş konuşan adamın bir anda alt dudak düşmesi, göz dolması, dalıp gitmek gibi dertlerden muzdarip olduğunu göreceksiniz. denenmiştir ve garantidir.

    gitsin, gidecek, bırakalım bu işleri. bu adamın sakatını nonda'nın sağlamına tercih ettik. şimdi asla milan baros'un yerini doldurmadığını bildiğimiz nonda için methiyeler düzmeye gerek yok. nonda'yla olacak iş değildi bu sezon, milan baros sakatlandı, şampiyonluk gitti.

    kısaca, günah keçisi olmasını istediğim son adamdır galatasaraylı harry kewell. parçada adı geçen başka bir günah keçisi var sanki. sizi ona odaklanmaya davet ediyorum.

    ayrıca kewell'ın güzel bir gülüşten çok daha fazlası olduğunu da düşünmekteyim bu takım için. hani işin o duygusal boyutunda da değilim, altını çizerim. sapasağlam baros bile gözlerimin önünde sakatlanıp bütün sezon topa dokunamadıysa sakatlıktan korkarak bir yere varılmaz.. sanki. zamanında http://farm3.static.flickr.com/...455_a2e7c50d23_o.jpg için neler hissettiğimizi ve nedenlerini hatırlayalım ve dağılalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın