resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10161
    avrupa kupasını hedefliyorsan devre arasında takımın eksiklerini ya doğru isimlerle giderirsin, ya da pozisyon bazlı varsa level atlatacak bir oyuncuyu tutar getirirsin.
    en büyük eksiğimiz sol bek gibi duruyor ve biz avrupa listesine yazamayacağımız bir sol bek almışız. (bkz: derrick köhn)
    alınan sağ bek oyuncusuna da kimsenin itimadı yok. bence kimse de haksız değil. çıkar döktürür ya da dökülür bilemem ama zaten bir sürü maç kaçırıcak ve çok kısa sürede çok net katkı vermezse 1 kuruşta olsa çöpe atılmış paradır.
    herhangi bir mevkide yapılan transferle daha bir duruma geldiğimiz de yok.
    aksine hem nicelik hem nitelik olarak negatif yönde eksilen bir kadro çıktı ortaya.
    ondan sonra galatasaray'ın yeri avrupadır. galatasaray bir oyuncuyu isterse alır. 200-300 oyuncu araştıyoruz. devra arası transferi zor. türlü türlü bahaneler.
    bunları niye okan hocanın başlığına yazdığıma gelecek olursak, okan hoca'da zamanında fatih hoca'nın da bir çok kez yaptığı gibi şapkadan tavşak çıkartarak, ittire kaktıra başarıyı elde ediyor ve bu sayede yönetime kalkan olmuş oluyor.
    sonra ne mi oluyor ? en ufak başarısızlıkta gönderilen hoca oluyor.
    ben okan hoca'yı çok eleştirdim ve hala de eleştiriyorum ancak bundan sonra ne olursa olsun takdirlerimi sunuyorum.
    yahu bu adama doğru düzgün transfer yapamadın. 10 küsür transfer yapıp geçen seneye göre eline daha hazırlıksız güçsüz bir kadro verdin. yetmedi bunlara rağmen adil bir yönetim olsa en az 10 puan önde olacağı ligde hakkının yenilmesini engelleyemedin. yetmedi 2-3 sağlam takviyeyle çok başka şeyler hayal ettirebilecek adamın eline devre arasında kadroyu daha da güçsüzleştirip verdin.
    bir sağ bek, bir sol bek bir de orta saha, aylar öncesinden belli olan ihtiyaçlar için devre arası transferi zor olmamalı, bahaneler kabul edilmemeli.
    ben bu adamı birşey diyemiyorum ya. benim taraftar olarak kendisine hakkım helaldir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın