resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10104
    13 şubat 2024 kopenhag manchester city maçı ile kendisini bir defa daha andım. sezon sonu 24. şampiyonluğumuza bizi taşıyacağına inanıyorum. özellikle geçen sezon gördüğümüz futbolunun hastasıyım. yokluklar içinde bulduğu çözümler de harika. ancak bu sezon şampiyonlar liginden elenmeyi sindiremiyorum.

    açıkçası ta sezon öncesi yeni yeni hak ettiği değeri gören barış alper'i şampiyonlar liginde her maç ilk 11 başlatacak diye bekliyordum. çünkü geçen sezon çoğu derbi maçta ilk 11 başlayıp gayet de iyi oynamıştı. ancak hep sonradan girdi. yeterince faydalanamadık. tete ve ziyech yerine kendisi ile başlasak ne olacağını az çok tahmin edebilirsiniz.

    sezonun en iyi futbolunu oynadığımız 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçından sonra ne oldu da 29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçında çok daha farklı bir kadro ile çıktık. inanın old trafford'da kafa kafaya oynayıp 3-2 yendiğimiz manchester united maçının rövanşında benzer bir kadro olsa 2-3 farklı kazanabilirdik. o maçın 3-3 bitmesini onana'ya ve direklere borçluyuz.

    bence müthiş potansiyeli var. tavanı klopp, guardiola, conte, inzaghi gibi isimlerle yan yana anılabilecek seviyede. ancak bazen hiç beklenmedik işleri şaşırtıyor ve şüphe ettiriyor. şampiyonlar ligi grup aşamalarındaki en güzel golü atan kerem'in kale önünden tavana dikmesi gibi bir çuval inciri berbat ediyor. zaten kendisinde bulunduğuna inandığımız potansiyelini açığa çıkarırsa boey gibi onu da elimizde tutamayız.

    son olarak ben kesinlikle inanıyorum da olur da bu sezon şampiyon olamasak dahi kalmalıdır. yoksa yine fetret devrine gireriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın