resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 438
    hayattan soğutan yaşlandıran ezik hissettirenlerin ikincisi haline gelmiştir.birincisinden manevi sebeplerden ötürü bahsetmeyeceğim. artık isyan ediyorum. son damla bardaktan 11 mayis 2010 galatasaray fenerbahce bayan basketbol maci sonrası benim için taşmıştır.

    fenerbahçeye yenilmekten zevk mi alıyorsun sen başkan? gittiğin her maçta yenilgileri canli canli izlemekten zevk mi alıyorsun başkan? koskoca bir sezon boyunca * fenerbahçenin her branşta bize vurup geçmesinden şampiyonluk kupalarını gözünün önünde kaldırmasından zevk mi alıyorsun başkan? nasıl koskoca galatasaray klübüne fenerbahçe kadar kuvvetli sponsorlar bulamazsın başkan? masalları ne zaman bırakıp gerçekleri göreceksin başkan? başkanlığın döneminde voleybol, basketbol ve futbol branşlarında içeride dışarıda derbi kazanamamak tüm bu branşlarda fenerbahçenin şampiyonluklarını çaresizce izlemekte nedir başkan?

    ağzınla kuş tutsan farketmez. bu tabloya rağmen aslında ne frank rijkaard ne başkası. belkide bir kelle gidecekse ilk senin kellen gitmeli başkan!!!

    umutlandırıp utandırıyorsun yazıklar olsun sana başkan!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın