resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10035
    2023-2024 kış transfer döneminde merkez orta saha transferi istememiştir. elbette imkanlar olsa, şartlar elverse isterdi. özellikle ndombele'nin konratında bilmediğimiz bazı hususlar var gibi. oyuncunun inanılmaz bir maaş maliyeti de var. ndombele'den kurtulmadan transfer yapılması sanırım mümkün olmadı. bu noktada yönetimle aralarında bizim bilmediğimiz hususlar da olabilir. ama kesin olan şey şu: hoca taraftarın en çok yangın yaptığı merkez orta saha konusunda yeni transfer istemedi.

    bu şartlarda hocanın ideal 6-8 numarası kaan-torreira olacak gibi görünüyor. bence büyük ve kritik maçlarda hoca bu formülden şaşmaz. demirbay'a daha çok güvenmeye başladı, ayrıca oyuncu fizik olarak daha iyi durumda. eyüp aydın daha ciddi süreler almaya başladı. bir bakmışsınız formayı tamamen almış, belki an meselesi. berkan her zaman hocanın beğendiği bir oyuncuydu, hoca özellikle geri istedi. oliveira soru işareti, ndombele de ümitsiz vaka. bana göre nicelik olarak bir sıkıntı yok, hatta oyuncu fazlalığı var. sergio ve ndombele ikilisinden her türlü kurtulmak gerekiyordu. belki de bunlar bizim elimizi kolumuzu bağlıyor.

    yine de hocanın planlamasını iyi yaptığını, mevcut orta saha rotasyonundan çok da rahatsız olmadığını düşünüyorum. aslında fener'in orta saha rotasyonuna bakınca bizden de kötü olduklarını görüyorsun ama neyse. becerikli bir adam, bahaneleri az olan bir adam. bence bu sezonu idare edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın