• 282
    önümüzdeki 5-6 haftayı kafamda oynuyorum, topluyorum, çıkarıyorum ve net şekilde nisan ayına fenerin 2 veya 3 puan gerisinde gireceğiz kokusu geliyor.

    fenerin fikstür trabzon dışında evlere şenlik. kaybederlerse orada kaybederler yoksa alanya-hatay-rize-kasımpaşa-pendik maçlarında tulum çıkarmaları işten bile değil. avrupa'da da ideal bir kura gelirse (ki gayet olası) çeyrek final de yapabilirler (maç sayılarının artması açısından olumlu).

    biz ise iç sahada puan kayıpsız gitsek de bu sezon defalarca puan kaybının kenarından döndük. ve ilerleyen haftalarda bjk deplasmanı gözümüzün içine bakıyor. son 8 sezonda 1 puan alabildiğimiz, son 6 sezonda full kaybettiğimiz, gol atmakta zorlandığımız hatta kimi zaman atak bile yapamayıp döndüğümüz bir deplasman.

    mart ayı sonunda milli araya giderken 2 veya 3 puan geride olmak dünyanın sonu mu? değil. malum hala evimizde fener maçı var.

    kalan maçlar içinde alanya ve adana demir deplasmanlarının zorluğu rakibin nasıl oynayacağına göre değişkenlik gösterecek.

    son 3 maça (karagümrük(d) - fb - konya(d)) yarışın içindeysek şampiyonuz, bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın