• 15
    yahu adam bunu kimseye trip atmak için değil spontane şekilde fotoğraf çekiminde kendi velisine zorluk çıkartan bebeye sevimlilik yaparak söyledi. günlük konuşmalara bu kadar uzak mısınız anlamıyorum ki. şu olay üzerinden uzun uzun analizler kasacak türlü anlamlar çıkarılacak ne var? sözlükte şu cümlenin başlığının olması bile başlı başına saçmalık.

    zaha'nın mimiklerini beğenmezsiniz, ligin en iyi stoperi nelsson'u anadolu takımı topçusu ilan edersiniz, geldiğinden beri kırmadığı rekor kalmayan okan hoca'nın seti yok dersiniz, fatih hoca'nın yunanistan transferlerine takarsınız, daha 3 gün önce takımı şampiyonluk potasında tutmuş kerem'i yuhlarsınız, gecesini gündüzüne katan erden timur'u ancak transferleri beceremeyince aklına galatasaray'ın geleceği gelenlerle kıyaslarsınız... maşallah şımarıklıklarımız saymakla bitmiyor bu sezon...

    bu sözlüğün çok büyük bir kesimine kalsa bugün başımızda über box to box sistem area isimli bir taktiği olduğu uydurulup övülmelere doyulamayan çapsız torrent vardı, sacha boey üç kuruşa gönderilmişti, barış alper yılmaz galatasaray futbolcusu falan değildi, icardi bitik gelen futbolcuydu yerine batshuayi gelsindi(bunu da bizzat ben saçmalamıştım). çok fazla kaşımak istemiyoruz, susuyoruz falan ama bunları ara ara hatırlatmak da lazım oluyor ki bir yerde haddimizi bilelim artık.

    sizden tek ricam şu çocuğu da şu kulübü de saçma sapan takıntılarınız ile meşgul etmeyip rahat bırakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın