• 6
    kerem tarafından kurulmasını yanlış bulduğum bir cümle.

    şimdi evvela kerem’in oyununu çok beğenen biriyim isteyen entrylerimi okur. ancak ben bu konuda kerem’i hatalı buluyorum. zira kerem, kindar bir bakış açısıyla olaylara yaklaşıyor. tribünler, futbol kadar etkileşime de önem verirler. kerem’e baktığımızda hep bir el kol, hoşnutsuz yüz ifadesi, gol atınca kinle dolu bir sevinme görüntüsü var. insanlar içten içe bu nedir kardeşim diyorlar. yüzünün güldüğü sayılı. insanlar mizaç olarak durgun ya da asabi olabilirler. ancak kerem böyleyken, pozitif olan duygularını eğer varsa da insanlara geçiremiyor. biraz sevecenlik, kendisini bambaşka gösterecek tribünlerle ilişkisi esneyecek ve olay tatlıya bağlanacak.

    bir insan herkes tarafından sevilemez. yok böyle bir şey, kerem’in bunu anlaması lazım. eğer beni sevmiyorlar, beni eziyorlar triplerine girecekse kerem bunun ilk müsebbibi kendisidir. takımda altını oyan yok, hoca arkasında, yönetim ha keza. sorun nerede peki? sorun kerem’in tribünlerle arasında yarattığı gereksiz tansiyonda. kerem bugünkü tahammülsüzlüğü kendi hal ve hareketleri ile yarattığını bilmeli. duruşu insanlara itici geldiği için futbolu hatrına kendisine katlananlar desteğini başarısız olduğu anda hemen geri çekiyorlar. kerem kendisinin dışarıdan nasıl göründüğünün biraz farkına varıp üstüne gitse sorun çözülecek. bu takımda mertens de oynuyor. adam neredeyse gül dağıtacak saha içinde gülücükle. haliyle yapamadığı tabelayı sevimli ve uyumlu olduğu içim sineye çekiyorlar. imajı yönetmesini bileceksin.

    hepimizin çevresinde vardır işinde başarılı ama iletişim konusunda çok zayıf olan insanlar. bu insanlar kariyerlerinde çok fazla ileriye gidemezler. bu durum tercihi de olabilir, ancak hırslı bir insan için mağlubiyettir. kerem de hırslı bir insan. yanlış iletişim ile kendisini mağlup etmemeli. insan kendi değerini kendisi belirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın