• 65
    tek başıma içimde besleyip büyüttüğüm nefret. bir zamanlar maç önü anons yapıldıktan hemen sonra "para para para şike şike şike" diye bağırır, şikecilere şikeci olduklarini hatırlatır, bütün degerlerine küfür eder ve agresif tribunle maça girerdik. özellikle de abdi ipekçi zamanları.

    karşımızdaki insanlar gol muzigimize küfürlü tezahürat yazsın, maç bitince bize çalgıcı karısı desin, geçtim tezahüratını osunu busunu her şampiyonluğumuza alakalı alakasız çamur atsın bize terörist iması yapsın. sonra galatasaraylı ılıklar da gelsin desinler ki "nkfvas ne abi ne kadar terbiyesizce"

    bu ılıklara her şey mustehak aslında. galatasaraylı nefretim fenerbahçeli nefretimden bile daha büyük. öyle tiplere öyle iliklara şahit oluyorum ki bazen, ben bu adamla nasıl aynı takımı tutarım diyip kendimi yiyorum. dert oluyor bana.

    eğer bir gün şikecilere, sülalesi fetonun programlarına platin sponsor olmuş şahıslara hadlerini bildireceksek ve köklerini kazıyacaksak bu yoğun fenerbahçe nefretinden ve bu tiplere mahal vermemekten geçiyor. ben kendim fenerbahçe nefretimi doruklarında yaşıyorum. çevremdeki insanların yanında nkfvas demekten de gocunmuyorum. gocunan varsa da boşuna fenerbahçe'ye yaptığı herhangi bir şey üzerinden eleştiri de bulunmasın. zaten fenerin ekmeğine yağ sürmüş oluyor, eleştirinin bir anlamı kalmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın