• 105
    bugün divan toplantısında divan üyemiz bünyat balaban önemli sorular sormuş. bu soruların cevaplanmasını bekliyoruz.

    --- alıntı ---
    " hamza yiğit akman'ın profesyonel sözleşmesi var ve mayıs ayında bitiyor. mayıs ayına kadar biz bunu yenilemezsek serbest oyuncu statüsüne geçiyor. bize hiçbir şey sormadan, söylemeden istediği kulübe geçebilir. efe akman'ın hala bir profesyonel sözleşmesi yok. yaklaşık bir ay sonra falan 18 yaşına girecek. o zaman da sözleşmesi olmazsa, cüzi bir yetiştirme bir bedeli karşılığında transfer yapabilecek.

    bu evlatlarımızı yıllarca eğitmenin ötesinde, iki yıla yakındır a takım'a takım idmanlarına çıkarıyor, dünya çapında oyuncular ile aynı ortamda çalışmalarını, o idman temposunda çalışmalarını sağlıyoruz.

    başkanımız ve yönetimimize, sorularım var. efe akman'a profesyonel sözleşme imzalamayı, hamza akman'a da mevcudu uzatmayı teklif ettik mi? etmediysek neden etmedik? ettik de onlar kabul etmedilerse nasıl devam etmeyi planlıyoruz? daha önce profesyonel sözleşme imzalamayı kabul etmeyen bir oyuncumuz için bırakın a takım'la antrenmanlara çıkmayı, kendi u19 takımı'nda oynamayı bile yasakladık. şimdi değişen bir şey mi var? bu oyuncuların babası ayhan akman'ın kulübümüzde profesyonel ve etkin görev yapmasının, kulüp lehine bir avantaj teşkil etmesi gerekirken, bu beklenirken, en nazik ifade ile bunun tersine bir algı oluşması hem kendilerine hem de kulübe zarar vermeyecek mi? "
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın