resim
Kazımcan Karataş
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1550
    kazımcan'ın hücum oyuncusuyken bek oyuncusuna evrilmesine rağmen 0 hücum katkısı vermesine her izlediğim maçta inanamıyorum, galatasaray formasıyla gördüğüm en kötü hücum performansı veren oyuncu buna bekler, stoperler, önliberolar da dahil.
    kazımcan adam geçemiyor 1.5 sene oldu daha bir kere bile adam geçtiğini hatırlamıyorum, kazımcan hücumda doğru pası atamıyor hiç aklıma gelmiyor kanadını kaçırdığı, hat kırıcı pas attığı, kazımcan iyi orta açamıyor ki hiç denemiyor da çünkü orta açılacak bölgede bulunmuyor, bulunsa da yerden top kalkmayacak şekilde ortalar deniyor, kazımcan isabetli şut çekemiyor ki kazım'ın müthiş bir istatistiği de var bu konuda, 2021-22 sezonundan beri ligde oynayan bekler içinde en çok şut deneyen bek oyuncusu ama hiç isabeti yok.

    kazım galatasaray formasıyla gördüğüm sahaya çıktığı zaman ne yapacağını bilmeyen 2 topçudan biri diğeri de (bkz: mehmet güven) ama mehmet'in belli bir yeteneği vardı, galatasaray sonrası süper lig seviyesinde ve 1. lig seviyesinde yıllarca oynadı, ben kazımcan'ın yıllarca bu seviyede tutunabileceğini sanmıyorum, kazımcan maalesef ne vücut yapısı, ne kafa yapısı, ne yeteneğiyle hiçbir fark yaratamıyor. aldığı topu orta sahadan stopere geri vermek ve ağır kalmak imza hareketleri olan bir oyuncu asla bu seviyede futbol oynayamaz. kendi oyuncumuz diye kendisini övmeye gerek yok, kazımcan'ın geçen sene şampiyonluk maçında 1 gol yedirdiğini, 2 tane de yedirecek hareket yaptığını ve 1 topun direkten döndüğünü çabuk unuttuk, başakşehir kupa maçındaki rezalet performansını çabuk unuttuk, şampiyonluk yolunda 1-0 önde götürdüğümüz başakşehir maçında yaptığı bomboş ters vuruşun direği sıyırmasını çabuk unuttuk çünkü oyuncu genç ve olur diye bakmak istiyoruz ama bu sene puan kayıplarımızda, avrupada kazanabileceğimiz maçta yaptığı hatayla bizi hep geriye götürmesini unutmamalıyız. kazım'ın yaptıklarını unutup, genç bu olur demek yerine belki olur diye bir yerlere kiralamak gerekiyor çünkü kazım bizim takımda oynadığı sürece hem kendisine hem bize zarar verecek. seviyesi galatasaray ile uzaktan yakından alakalı değil çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın