resim
Serge Alain Stephane Aurier
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:31
Boy:1.76
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 308
    devri geçmiş sağ bek. kimse kusura bakmasın da bu seviyede artık 31 yaşında bek oyuncusu olmaz. hani cafu yeteneğinde bir bek olsa belki ama öyle bir yeteneği de yok. ben bu transferin hiçbir tarafını anlamadım. bu arkadaş bir de afrikalı. mağarası da olsa 3 sene, etti mi sana 34. e nasıl olacak bu işler sayın erden timur?

    bilmiyor muydunuz sacha’ya ilgi olduğunu? hiç mi araştırmadınız? hiç mi çalışılmadı? sağ bek ayrı sol bek ayrı transfer fiyaskosu. hiç öyle ‘devre arası iyi oyuncu bulmak zor’ bahanelerine sığınmayın. işinizi düzgün yaparsanız dünyada bulunmayacak oyuncu yoktur. galatasaray marcao gibi bir cevheri devre arasında 4,5 milyon euro’ya almadı mı? aldı. o yüzden bu transfer rezaletlerinin bir zahmet çıkıp hesabını verin. fenerbahçe’nin sağ beki osayi, yedeği mert müldür. sol beki ferdi yedeği ostervolde. ya biz? bizde sadece aurier o da kimbilir ne zamandır premier ligde doğru düzgün sahaya çıkmıyor. olacak iş değil. sol bekimiz ise hala yok ve muhtemelen de olmayacak. ve yine uyutulacağız ‘en iyisine gittik ama olmadı çünkü yine profesyonel dünyadan yine acayip bir bariyer çıktı’ tadında bir masalla.

    resmen sene sonuna kadar idare etsin diye adam aldık ya, sonra da şampiyonluktan falan bahsediyor bizim yöneticiler. olası bir başarısızlıkta da ihale okan buruk’a yıkılır, oooh ne güzel dünya anasını satayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın