• 460
    15’nci dakikadan sonra yediği 2 golün şokunu atlatan samsunspor’un bizi bir hayli zorladığı maç olmuştur.

    doğru pres yapan takımlara karşı hiçbir şekilde geriden çıkamıyoruz. bugün kaç kere geriden çıkartırken top kaybettiğimizi ben sayamadım. rakip iyi bastığında demirbay’la mertens sağolsunlar hayaletleri oynuyor. demirbay’ın ayağına top gelirse ve fantezi denemelerinde bulunmazsa geriden bir ihtimal çıkabiliyoruz ama 10 seferde 1 kere falan. bu istikrarda bir merkez orta saha oyuncusu olmaz, hele galatasaray’da hiç olmaz.

    mertens yaşına göre ciddi efor sarfediyor ama belli ki o gösterdiği efordan sonra topla doğru işleri yapacak hali kalmıyor. ve yönetim hala ne 10 numara ne de bu tür skorlarda oyunu tutabilecek bir 6-8 numara almıyor. inat ettiler ya, galatasaraylıları delirtmek istiyorlar. ben bu kadar beceriksizlik görmedim. hadi koca yazı çöpe attınız, yahu o günden bugüne gelene kadar çalışsaydınız bari. dünyanın parasını verdikleri ndombele son 3 dakika oyuna giriyor ve hala bu adamı getirerek yanlış yaptıklarını, torreira’nın yerine gerçekten bir orta saha oyuncusu alınması gerektiğini anlamıyorlar. ya da dediğim gibi taraftarı delirtmeye çalışıyorlar.

    oldukça kötü oynadığımız, oyun olarak bence hiçbir şey yapamadığımız, muslera, nelsson, kaan, berkan ve torreira’nın yüksek savunma eforları sayesinde kazandığımız maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın