• 558
    yönetimin dikkat ettiği hususun az maliyet olduğunu ve sesi çok çıkan taraftarın buna ikna olmadığını düşünüyorum. biz yazın o kurşunu attık zaten. az bonservis fazla maaş işini abartmasaydık iyiydi. yönetimin hataları olmuştur, hala da olacaktır. ben 2 tane bekin alınacağını ama bazı taraftarların bu isimlere ne olursa olsun ikna olmayacağını düşünüyorum.

    gidenin yeri öyle kolay dolmaz. ajax yıllardır dolduramıyor gidenin yerini. satmasına satıyor, altyapı desen var, scouting desen var, para desen var ama her şey aynı olmuyor. başarıda istikrar da bu kadar sattıktan sonra olmuyor. biz hem satalım diyoruz hem yerini dolduralım diyoruz. böyle bir dünya yok. 1 sasha boey satıyoruz ama beklenti 2 tane sasha boey almak üzerine. kolay olsaydı bayern yapardı bunu, seni ne diye zengin etsin ki.

    boey demişken ilk senesinde sakatlıklarla boğuştuğunu, ikinci senesinin başında kadro dışı kaldığını, taraftarın bu adamı neden kazanmıyoruz demediğini, as bek dubois bir anda sakatlanınca kelebek etkisiyle muhteşem bir hikaye yazılabildiğini kimse unutmasın. bugün boey'in hikayesi bonservissiz de sona erebilirdi ama biz 30 milyon euro kazandık. bu işler böyle yürüyor.

    bu takımın iskeleti hala duruyor, yedekleri hala ümit veriyor. nicelik olarak bek açığımız var. ara transfer dönemi bu, tutar tutmaz transferler bilemem ama kimse felaket senaryosu yazmaya kalkmasın. bu takımın transferle ihya olacağının garantisini kim verdi size? yıllardır akıllanmadınız mı? ajax-benfica gibi satan kulüplerin bile zaman zaman beceremediği işler bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın