• 546
    (bkz: #3799524) biz bunları hep söylemiştik... bunu söylemek için öyle müneccim, analist, içeriden bilgi aldığını iddia eden sosyal medya ünlüsü olmaya filan da gerek yok he... biz bu kulübü yaşıyoruz kardeşim, hissediyoruz, biliyoruz.

    2 gündür yine ortaya sağ bek sol bek diye bir tek bizim bakkalın oğlunun ismi ortaya atılmadı. ama sonuç? sonuç yok... e iletişimde yok. biz niye sikko üç beş sosyal medya fenomeni veya sözde gazeteci üzerinden kulübün transfer politikası hakkında fikir sahibi olmaya çalışıyoruz? ulan çıkın açık açık durum neyse söyleyin. siz böyle bu kadar dedikoduya izin verdiğiniz için millet yangın yapıyor, anlamıyor musunuz?

    bak çıkıp deseniz ki "eyy galatasaray taraftarı biz sacha boey'u 30 milyona sattık, bakambu'yu da 5 milyona sattık. ama bizim bu bankalar birliği anlaşmasından çıkmamız için bu nakit paraya ihtiyacımız var. ayrıca devre arası hazır topçuyu kulübünden almak kolay değil. o yüzden biz yine sevgili okan hocamızın şapkadan çıkaracağı tavşanlar ile sezonu bitirip sezon sonu bakacağız işimize."

    en azından kendim için diyorum ben okey diyeceğim ya. ben zaten devre arası transferine sıcak olmayan bir adamım. bu takımın bir iskeleti var, seneye güzel eklemeler ile yine çok iddialı olacağız. ama iletişim kurun, taraftara anlatın. sizin yüzünüzden ne olduğu belli olmayan twitter hesapları ortaya çıkıyor ünlü oluyor sonra algı yapıyorlar. sonra çıkıp sosyal medya şöyle, böyle.. çıkın, kesin sesleri. koskoca camia, 3-5 etkileşim maymunu yüzünden madara oluyor farkında değilsiniz.

    şimdi aklıma geldi editi: ulan bir de siz böyle yapınca hocayı da kandırmış oluyorsunuz. okan hoca pamuk gibi adam. fatih hoca gibi de değil. ama siz hocanın da iyi niyetini suistimal ediyorsunuz bu şekilde. takımla, camia ile kimyası müthiş tutmuş bir hocayı daha yönetim yüzünden harcamayalım allah rızası için. adamlar ismail kartal övüyor ya. adamlar ismail kartal'ın arkasında duruyor yönetim olarak. bugün fenerbahçe'den ayrılsa çalıştıracağı en büyük takım konyaspor olan adamdan bahsediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın