• 526
    alım tarafında problemli geçtiği bariz olan dönem.

    şahsen yaşanmış olabilecek her türlü aksilik, problem, vs. kabulümdür. anlıyorum. eminim herkes elinden gelenin maksimumunu bu işe veriyodur.

    benim anlamadığım meseleyi şu örnekle anlatmak istiyorum. hatırlarsanız 2017 yazında juventus'tan asamoah ve kulübüyle ile her konuda anlaşmış ve transferin noktalanmasını bekliyorduk. juventus 2 yıllığına kiraya gönderdiği spinazzola'yı geri çağırıp, asamoah'ı da bize satmayı düşünüyordu. ancak spinazzola gelmeden, asamoah'ı bize göndermeyi geri çevirmişlerdi ve transfer, 'deadline day'a kadar uzamış, sonuçta spinazzola dönemeyince juventus anlaşmayı bozmuştu. juventus, asamoah'a o kadar bayılmıyordu ve kesin satacaktı. ama ikâmesi gelmeden asla gidişine izin vermedi. 'önce yerine adam, sonra satış' prensibinden şaşmadı ve bizi 1 ay oyaladı. çünkü satışa izin verseydi, pazarda 'sol beksiz kalmış takım' hüviyetiyle haldır huldur adam arayan bir pozisyona düşecek ve eli zayıflayacaktı.

    daha fazla yazmaya lüzum görmüyorum. satacağımız kesin olan adam yerine, limit gereği resmen transferi açıklamasak dahi, ikâme(ler) bulmamış ve anlaşmamış olmamız, düzenli bir çalışma örneği değildir. galatasaray yönetilirken daha özenli olunmalıdır.

    ayrıca galatasaray, 0 takviye ile de 2023-24 sezonunu şampiyon tamamlayacak güce sahiptir. ancak boey'nin ayrılığı bu şampiyonluğu daha zor kılacaktır, olasılığı az da olsa düşürecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın