• 525
    mevcut yönetimin sınıfta kaldığı 2. transfer dönemi. para yok, ffp şeklinde bu olayları geçiştirme taktiği izleniyor belli ki ancak yazın harcanan paraların ne olduğunu unuttuğumuzu sanıyorlar. ihtiyacınıza yönelik para harcamazsanız bu şekilde tıkanırsınız. kaan ayhan-barış alper yılmaz her yeri yamar şeklinde bir kadro planlamasına dönmüştük bir süredir. anlaşılan o ki 2024 yazına kadar da bu stratejiyle birlikte ilerlemeye devam edeceğiz.

    hal böyleyken de özellikle erden timur'un bu kadar dokunulmaz oluşu beni bir taraftar olarak rahatsız ediyor. bu adam babam değil, bu adam fatih terim değil. yöneticiliğinin 2. yılını tamamlamak üzere olan bir isim kendisi. bu 2 sene süre zarfında icardi'leri, torreira'ları, mertens'leri getiren de kendisi, ziyech'leri, tete'leri, ndombele'leri getiren de kendisi ki bu takımın ortasahası çok uzun bir süredir yok. ayrıca yazın yüksek maliyetler harcayarak aldığı davinson ve zaha'da yine galatasaray'ın maaş yükü olarak elini kolunu bağlayan durumlar.

    niye erden timur'u bu kadar ön plana atıyorsun denebilir. burada da zaten diğer yöneticiler bir yöneticilik vasfını göremedik ve bu insanları umursayan bir taraftar olduğunu da zannetmiyorum. reklam amaçlı o koltuklarda oturup gün dolduruyorlar.

    avrupa ligi hedefi zaten ne kadar gerçekçiydi bu bir konu. eğer ki kadromuz daha dengeli olsa bence bir umut da olsa kovalanabilirdi ancak geldiğimiz durumda boey'li kadroyla bile kazanırız demek polyannacılık olacaktı. ancak 1 şubat haliyle mevcut yönetimin avrupa özelinde bir hedefi yok. saygı duyabilirim buna çünkü asıl para şampiyonlar ligi katılımıyla geliyor. 31 milyon euro gibi değil bir para kazandık. sürekli kazansak çok farklı bir yapı içerisinde girebilme ihtimalimiz var. ancak burada da kazanılan parayı çarçur etmemek gerekiyor ki 2023 yazında mesela bu para çarçur edildiği için tabiri caizse tutuklanmış bir şekilde gün geçiriyoruz.

    lige gelirsek, fener'e karşı ikili averaj konusunda bir avantajımız var ama işleri bu kadro o maça taşıyabilir mi. lig performansımız bu sene ne kadar doyurucu ve bu halimize rağmen kadrodan boey'in gidişiyle güç kaybedişimiz, rakibimiz fener'in ise her mevkisini 2 yada 3 oyuncuyla birlikte yedeklediği bir gerçeklik var.

    yönetim görevini yerine getirememiştir. maaş yükü korkunç bir hale geldiği için eldeki oyuncuları minik minik elden çıkarma hareketi geçtiler ki eğer 3 lira kazanıyorsanız 5 lira harcayamazsınız. gerçeklerle yüzleştiler ve yüzleştik.

    şampiyonluk kaçarsa bunun tek sorumlusu galatasaray yönetimidir. okan hoca muslera'yı forvete koysa tek bir laf etmeyeceğim ben. yönetimin bir değeri yok, bir çok insanın gözünde de erden timur çok değerli birisi. dilerim taraftarın ona gösterdiği bu korumacı ve sevecen tavrın hakkını verebilir 2024 yazıyla birlikte. ben kendisine nötr taraftayım an itibariyle, bu kadar korunmasını şaşkınlıkla karşılıyorum ve rahatsız oluyorum sahip olduğu bu sevgi kredisinden ötürü. ancak her galatasaray'ın öncelikli olarak istediği şey galatasaray'ın iyiliği. ben öyle olması gerektiği düşünüyorum. erden timur'da umarım galatasaray'ı güçlendirecek kararları veren ve uygulayan bir hale gelebilir. bende kendisini karşı nötr bir konumdan aynı 2023 yazından önce olduğu gibi pozitif bir konuma geçerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın