• 523
    bugün* üzerinden konuşursam bizim alacağımız adam/adamlar cuma sabah takımla antrenmana çıkıp varsa cumartesi maça çıkacak kıvamda olmalı/olmalıydı.

    sağ bek için alındı denilen adam* afrika kupasında ve ne zaman döner belli değil. final oynarsa avrupadaki maçları kaçıracağı yazılmış.

    sol bek için ortada dönen isimler rıdvan ve levent özcan kimseyi tatmin etmişe benzemiyor. elle tutulur bir isim bile düşmedi piyasaya.

    orta saha anılmıyor bile. thor’un yanında oynayacak oyuncumuz yok tam 1 seneye yakındır. yazı boş geçtik hadi eyvallah kışı nasıl boş geçiyoruz ya. biri çıkıp anlatsın.

    erden timur 2023/2024 sezonunda yaz ve kış transfer dönemlerini yönetebileceği maksimum kötülükte yönetti. takımın eksik bölgeleri hala eksik hala eksik. çaptan düşmüş sözüm ona yıldızlara transfer çalımı attık diyebilmek için saçmalık derecesinde paralar saçıldı. devre arası döneme geldik boey’in satışı bağıra bağıra geldi bizim ona bile hazırlığımız yokmuş ya. kusura bakmasın ama iyi niyetle olmuyor bu işler. bu işi profesyonel olarak yönetemeyecekse yönetecek birine devretsin.

    kış transferinde de sıçtık batırdık diyerek darısı 2024 yazına diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın