• 470
    yaşanan gelişmelerden anlaşılan şu:

    kulüp boey’in bu dönemde üstelik totalde 40 milyonu bulan muazzam bir paraya gideceğini düşünmediğinden sağ bek aramamış.

    boey gidince sağ bek transferi son 3-5 güne sıkışmış böylece. boey’den gelen parayı bilen kulüpler ve menajerler silkeleyebildiğimiz kadar silkeleyelim modunu açarak saçma sapan bonservis ve maaş çekiyor. yönetim de gelen paranın çarçur olmasını istemediğinden iş düğümlenmiş an itibarıyla. zeki çelik vs kiralık çözülmeye uğraşıyorlar gibi.

    angelino’nun gideceği aylar öncesinden belliyken en azından güney amerikadan vs bir scout transferi yapılamamış olması büyük çuvallama. 18-20 yaşında 2 civarına bir sol bek rahat çözülebilirdi.

    ziyech, araplarla maaşta anlaşamamış ve kaldı. adı geçen kamada vs hayal böylece. ndombele’nin de ayrılması zaten çok düşük olasılık olduğundan 8 transferi de rafa kalkmış oldu. ben zaten beklemiyordum.

    dursun özbek ve yönetimi belli ki “bankalar birliği” anlaşmasından çıkmayı 1 numaralı gündem yapmış durumda. marttaki mali kongre öncesi bu anlaşmadan çıkacağımız konuşuluyor. zaten divan’da sa yakında müjdeyi veriyoruz demişti. bu sebeple para harcanmak istenmiyor. hatta bayern’le yapılan anlaşma gereği ödemenin nisan ayına ertelendiği haberleri var şu an bankalar birliği faizine gitmesin diye.

    sol bek alınmamış olması ciddi bir eksi. boey mevzusunu anlayabiliyorum ama ocak başında sol bek indirilmeliydi. erden timur’un yanına/altına ilişkileri güçlü kallavi bir sportif direktör lazım bu yaz için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın